Rosa Zaragoza

30Tradicionàrius:: Rosa Zaragoza

Divendres 12 de maig de 2017, 22 h

Plaça d’Anna Frank
08012 Barcelona, Espanya

Si voleu venir a meitat de preu, 6€, us podeu apuntar a la “LLista d’amics de la Rosa Zaragoza” només cal dir ho a l’entrada el dia del concert.
(veniu amb temps)

Si quereis venir a mitad de precio, 6€, solo tenéis que decirme el nombre y cuantos sois y al pagar la entrada decir que estáis en la lista de amigos de Rosa Zaragoza( venid con tiempo)

rosa@rosazaragoza.org

L’any 2016 es compleixen 30 anys des que Rosa Zaragoza va començar a cantar professionalment. A Barcelona es va estrenar a la primera edició del Festival Tradicionàrius, l’any 1988 i des d’aleshores, amb les cançons dels jueus catalans que mai havien sigut cantades després de 500 anys a Catalunya, va cantar per tot arreu. Posteriorment es va interessar el temps on van conviure musulmans, jueus i cristians i va treballar en la recuperació de les arrels i la cultura mediterrània de la seva música espiritual.

Com a cantautora té un repertori en què expressa el sentir de les dones tenint en compte el seu cos, la seva ànima, la sexualitat, la maternitat i la mor. El disc Nacer Renacer està considerat la banda sonora que expressa el sentir del moviment d’humanització del naixement arreu del mon.

Al Tradicionàrius farà un concert que recollirà les millors cançons d’aquests trenta anys. Per fer-ho s’acompanyarà de vuit convidats especials, els músics: Jordi Vallespí, MU, Rusó Sala i Miquela Lladó, Tanit Navarro, Xavi Murcia, Panxito, Tamara Precek Gabriela Ahumada; i les ballarines Lesya Starr i Carolina García. La direcció musical anirà a càrrec d’Eduard Iniesta.

Posted in Espectáculos on mayo 4, 2017.