Rosa Zaragoza


Biografia

 Ruski (new page)

Cantant catalana, va començar la seva vida professional el 1986 enregistrant les úniques cinc cançons conegudes dels jueus catalans, unes cançons de noces dels segles XIV i XV escrites en judeo-català. Posteriorment, va incorporar al seu repertori cançons pertanyents a les tradicions musulmana i cristiana, amb un especial interès per la música espiritual d’aquestes cultures i en un exercici de recuperació de les arrels i la cultura mediterrànies.
Tot això l’ha portat a cantar per tot el món i a crear i dirigir els Festivals Internacionals de Músiques Místiques de Barcelona (2000 i 2001) i València (2001)
Té 16 CD publicats. Els 8 últims auto produïts.
Té un ampli repertori com a cantautora on expressa el sentir de les dones tenint en compte el seu cos, la seva ànima, la sexualitat, la maternitat, la mort …
Està considerada la creadora de la banda sonora que expressa el sentir del moviment d’humanització del naixement i criança a tot el món.
El seu cd “Néixer Renéixer” està avalat pel segell de la UNICEF
També ofereix tallers per a dones, per al creixement personal i per a un naixement i criança joiosos des de el treball amb la veu.

Curriculum