Rosa Zaragoza


La Meva Pròpia Veu. Taller Saludable per a Dones. Callella


PER ROSA ZARAGOZA

Ballar per sentir que la llibertat neix del nostre cos.
Crear polifonies per sentir l’harmonia.
Cantar amb amor des de l’ànima i la pell de la dona que sóc, celebrantl’alegria de cada moment, gaudint la vida.
En aquest taller es crea un espai íntimi segur per a l’expressió de la creativitat femenina, ens obrim al plaer d’utilitzar  la nostra veu, el nostre cos igaudir-los.
El taller està creat perquè aprofundim en la nostra pròpia veu natural, des del goig de sentir-nos completesi salvatges.

Cantar i ballar serveixenper treure-li  serietat a la vida i tornar-li la innocència, l’espontaneïtatque en créixer perdem. Quan cantes o balles des del cor amb l’únicdesig de cantar, omoure’t al ritme de la música, et sents properaa l’essència íntima de les coses i a la teva pròpia. Es crea un alliberament emocional que transforma l’ànima de qui canta i qui escolta i que fa que ens sentim optimistesi positius. Ens ajuda a alliberar-nos ens desbloquetgem.
No “cal” tenir una bonaveu ( a l’hemisferi dret no hi ha judicis, es valora el que es espontani ) sinó cultivar la teva acceptació i la confiança en la teva pròpia intuïció, estimant-tetal com ets. Més que concentrar-nos en el resultat, posem l’atenció en cada moment del procés, tenint encompte els sentiments que sorgeixen i simplementobservant-los
Amb la nostra veu volem connectar amb quiens escolta i per això cal estar connectades ambnosaltres mateixes.
  A més de viure una trobada lúdica, es tracta de desenvolupar el despertar ple de totes les nostres potencialitats en la veu, ja que no només ens manifestema través dels nostres actes, també ens revelem als altres a través de les nostresparaules i silencis.
Rosa Zaragoza canta professionalment des de fa 27 anys per tot el món. En el seu repertori hi ha cançons serfardís, andalusís, antigues cançons cristianes, zíngares, nanes, sufíes… Té 13 cds editats, entre ells NACER RENACER.
Informació pràctica sobre el taller:
El taller es realitza en diumenge i l’horari és de 10:00 a 14 h i de 16 a 20h.
És necessari portar roba còmoda, mitjons, una faldilla per a ballar i allò que et faci sentir bonica i femenina.
 Lloc:
Diki Ling. Calella.
Contacte: Montserrat Freixas Rojas – anamcara@hotmail.es
Telf. 675917934.

Preu:
90€. PLACES LIMITADES. S’ha de reservar plaça abans de l’1 d’agost!


Posted in Eventos on julio 6, 2012.