Rosa Zaragoza


Cantar i Ballar, Nèixer i Rèinexer. Can Buc, Montnegre.

 CANTAR Y BALLAR, 
Nèixer i Renèixer
              
Rosa Zaragoza ens proposa un profund i intens taller per a trobar el plaer de fer ús de la nostra veu i el nostre cos, cantant i ballant per a donar a llum i donar-se a llum.
Dia 4 d’agost a Can Buc, Montnegre
El taller està obert a les dones els homes, els nens , les nenes i els bebès…
Cada vegada que iniciem una activitat en la que fem servir les nostres capacitats visuals, corporals, imaginatives o intuïtives, estem activant l’hemisferi dret del cervell, aquell que ens permet connectar amb el moment present, i ens integra en la certesa que tots som Un.
Meditar, ballar, cantar, donar i rebre un massatge ens permet fàcilment perdre la noció del temps i entrar en un estat de relaxació profunda. S’alliberen hormones com les endorfines, les hormones del plaer i la felicitat.
 A més de viure una trobada lúdica, es tracta de desenvolupar el despertar ple de totes les nostres potencialitats amb l’activació del centre energètic laringi. No només ens manifestem a través dels nostres actes, també ens revelem als altres a través de les nostres paraules i silencis.
Rosa Zaragoza canta professionalment des de fa 27 anys per tot el món. En el seu repertori hi ha cançons serfardís, andalusís, antigues cançons cristianes, zíngares, nanes, sufíes… Té 13 cds editats, entre ells NACER RENACER.
Informació pràctica sobre el taller:
El taller es realitza en dissabte i l’horari és de 10:00 a 14 h i de 16 a 20h.
És necessari portar roba còmoda, mitjons, una faldilla per a ballar i allò que et faci sentir bonica i femenina. Si ets home, vine i explora el teu costat femení.
Lloc:
Can Buc. Dins el Parc Natural del Montnegre.
Contacte: Montserrat Freixas Rojas – anamcara@hotmail.es
Telf. 675917934.
Preu:
90€. PLACES LIMITADES. S’ha de reservar plaça abans de l’1 d’agost!
Si vols pots dinar a Can Buc per 10€ (s’ha de dir que es vol dinar quan es faci la reserva)
Posted in Eventos on julio 6, 2012.